Concert Chante tijdens Roze Kunstlijn 2016

Home/Concert Chante tijdens Roze Kunstlijn 2016

Concert Chante tijdens Roze Kunstlijn 2016

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/11/2016
16:00

Locatie
Roze Kunstlijn

Categorieën Geen Categorieën


Roze Kunstlijn Haarlem
4, 5 en 6 november 2016

Chante zal een concert van een uur geven op zaterdag 5 november om 16:00 uur.

Voor meer info kijk op http://rozekunstlijnhaarlem.nl/

De Roze Kunstlijn Haarlem ontstond uit een initiatief van Haarlem Roze Stad 2012 als onderdeel van de Kunstlijn Haarlem. Een idee om eenmalig het publiek te trakteren op een combinatie van theater, dans, muziek, schilderijen, foto’s, keramiek en nog veel meer van professionele kunstenaars en artiesten.

Met ruim 3.500 bezoekers in het Figee gebouw aan het Spaarne was in 2012 de Roze Kunstlijn een groot succes. Hierdoor en ook vanwege de vele positieve reacties werd er besloten om ook in 2013 en 2015 een Roze Kunstlijn te organiseren. En nu in 2016 daarom de 4e editie!

De Roze Kunstlijn 2016 is een initiatief van de Regenboog-organisaties COC Kennemerland, Bureau Discriminatiezaken Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.
De gemeente Haarlem en de Regenboog-organisaties zoeken aansluiting bij een aantal bestaande grote evenementen in Haarlem om zodoende ook andere instellingen in het maatschappelijk veld te betrekken bij het vergroten van acceptatie van homoseksualiteit. Net als voorgaande jaren staat de Roze Kunstlijn in het teken van verbinden. Verbinden van kunstenaars en artiesten met kunstliefhebbers en het bedrijfsleven.

kunstlijn HaarlemKunstlijn Haarlem

Elk eerste weekend van november is het zover. De oudste en grootste atelierroute van Nederland!

Ruim 300 kunstenaars in Haarlem en omliggende gemeenten stellen hun deuren open voor publiek. Musea, galeries, chambre d’amis doen mee. Bekende winkelstraten in de Haarlemse binnenstad geven kunstenaars de gelegenheid hun werk te tonen. De Waarderpolder heeft op verschillende locaties een bruisend en divers programma. Toegang is helemaal gratis!

Het thema voor Kunstlijn 2016 is ‘Over Morgen’

Een thema over toekomst, innovatie, de blik vooruit, maar ook over de dag na morgen. Het gaat over meer, het thema vertelt over een nieuwe dag, in een ander licht, fris, hoopvol, uitdagend. En dat geldt zeker voor Kunstlijn 2016! We zijn in beweging, we schakelen door, we ontwikkelen. Een inspirerend begin, we gaan er voor!

By | 2016-10-19T17:54:27+00:00 november 5th, 2016|0 Comments

About the Author: